Den Haag

Den Haag Food hotspot!

Den Haag, mooie stad achter de duinen, krijgt er steeds meer nieuwe hotspots bij!

In Den Haag kun je in het centrum diverse hotspots vinden maar ik ben vooral fan van de Denneweg en de Frederik Hendriklaan (De Fred) maar lees snel verder voor de leukste hotspots in Den Haag!

Deze hotspots zijn te vinden op ‘De Fred’

Simon de Vogel

Sinds ik in Den Haag woon kom ik al in deze winkel. Dit blijft echt mijn favoriete hotspot van Den Haag. Je kunt hier de meest lekkere producten vinden die er zijn. Ik kan hier zelfs mijn favoriete Franse kazen vinden.  Naast verschillende kazen vind je hier diverse hammen, verse truffel en andere specialiteiten. Je kan hier kant-en-klare lasagne halen, brownies, diverse salade, quiches maar ook heerlijke belegde broodjes. Dit is geen nieuwe hotspot maar wel een echte hotspot waar je naar toe moet gaan als je in Den Haag bent!

s7il

Simon de Vogel, Frederik Hendriklaan 70, 2582 BD Den Haag

Restaurant Naga Thai

Deze hotspot vind je ook op ‘De Fred’. Dit prachtige Thai restaurant staat bekend om de heerlijke authentieke Thaise gerechten. De prijzen liggen wat aan de hoge kant maar dit proef je dan ook terug in de producten.

FoodSouldiers

Voor mensen die het belangrijk vinden om goed te eten zijn hier aan het goede adressen. Als je iemand bent die veel sport en weinig tijd heeft om zelf gezond te koken is dit de uitkomst.  Je kunt hier diverse menu’s en deze worden ook thuisbezorgd.

Food Souldiers
Healthy Food Food Souldiers

Foodsouldiers, Frederik Hendriklaan 122, 2582 BG Den Haag

Deze hotspots zijn te vinden in hartje centrum van Den Haag

Little V

Als je van Vietnamees houdt ben je bij Little V aan het juiste adres. De uitstraling alleen al vind ik geweldig maar vooral ook de bediening. Ze zijn megasnel en ze zijn uiterst vriendelijk. Deze hotspot zit midden in Chinatown. Ze onderscheiden zich echt met hun concept en ook vind je hen in Rotterdam. De cocktails, ook zonder alcohol, zijn geweldig en het eten ook!

Little V, Rabbijn Maarsenplein 21, 2512 HJ Den Haag

Yoghurt Barn

Als je hier naartoe gaat kun je het beste de brunch nemen. Deze is is echt de moeite waard. Je krijgt enorm veel maar je kunt als je over hebt dit ook meenemen naar huis. Je moet wel een zoetekauw zijn want qua hartig is het aanbod niet al te groot.

IMG_4814

Yoghurt Barn, Plaats 25, 2513 AD Den Haag

Hotspots aan het Zwarte Pad, Scheveningen

Whoosah Beachclub

Als je op het strand van Scheveningen bent kun je het beste naar het Zwarte Pad gaan. Hier heb je nog echt het strandgevoel en is heel hip Den Haag aanwezig. Whoosah Beachclub is een van mijn favoriete hotspots. Hier zijn ook regelmatig feestjes vanaf donderdag tot en met zondag! Helaas is deze strandtent alleen van april tot en met september geopend.

 

Whoosah Beachclub, Zwarte Pad 66, 2586 JM Den Haag

Het nieuwe ‘hippe’ Den Haag, De Binckhorst

Mama Kelly

Toch knap hoe dit restaurant, ook al zitten ze ver buiten het centrum, naam heeft gemaakt in Den Haag. Je dient hier echt te reserveren want anders heb je geen tafel meer. Deze hotspot zit in de buurt van de Binckhorst en gevestigd in een Ketelhuis, onderdeel van de Caballero Fabriek.  Als je met de auto aankomt moet je eerst door een slagboom heen en denk je bijjezelf; ‘ waar ben ik nou beland!’ maar zodra je de hoek omrijdt zie je Mama Kelly al zitten, aan het water.  Het interieur is prachtig en het eten is hier ook lekker. Je krijgt niet heel veel dus houd hier wel rekening mee. Tenzij je natuurlijk voor de heerlijke gegrilde kip gaat, een echte aanrader!

Hotspot Den Haag Mama Kelly

Mama Kelly, Saturnusstraat 100, 2516 AH Den Haag

Loïc

Als francofiel ben je aan het juiste adres bij Loïc. In het creatieve Moof gebouw vind je dit fijne restaurant, een echte hotspot. De chef-kok Eric Chouard komt uit Bretagne en deze gerechten zie je dan ook terug op de kaart. De eigenaar, Loïc Le Marre, zorgt ervoor dat je echt in ‘Franse sferen’ bent.

In dit restaurant worden alleen verse producten gebruikt en smaakt het net zoals in Frankrijk.

De Binckhorst is de place to be

Loïc, Binckhorstlaan 135, 2516 BA Den Haag