Over MOI

Een travelgirl in hart en nieren!

Ik ben opgegroeid in Zeeuws-Vlaanderen maar woon nu al een aantal jaar in Scheveningen. Een passie voor Frankrijk en voor diverse sporten, zoals extreme sports (als het maar extreem is ;-)).

Ik heb Franse familie, vandaar dat Frankrijk voor mij echt als mijn tweede land voelt. Sterker nog, als kind wilde ik liever in Frankrijk wonen. Dit gevoel is er bij mij nog heel sterk,  ik hoop dan ook dat dit ooit gaat gebeuren.

In mijn blogs wil ik jullie graag vertellen over mijn reisavonturen maar ook over onderwerpen zoals food en lifestyle.

Als persoon ben ik positief ingesteld en wil ik alles uit het leven halen. Het leven kan heel kort zijn en dit weet ik maar al te goed omdat ik al veel vriendjes en vriendinnetjes ben verloren, op zeer jonge leeftijd.

‘Live your life to the max!’ is dan ook mijn motto!

Als je een doel voor ogen hebt, ga er dan ook voor! #liveyourdreams!

Volg mij ook op instagram 🙂