Over MOI

Een travelgirl in hart en nieren!

Opgegroeid in Zeeuws-Vlaanderen maar nu al een aantal jaren woonachtig in Scheveningen. Ik heb altijd een passie gehad voor Frankrijk en diverse sporten, ook extreme sports (als het maar extreem is ;-)).

Ik heb Franse familie, vandaar dat Frankrijk voor mij echt als mijn tweede land voelt. Sterker nog, als kind wilde ik liever in Frankrijk wonen. Dit gevoel is er bij mij nog heel sterk dus ik hoop dat dit ooit gaat gebeuren.

In mijn blogs wil ik jullie graag vertellen over mijn reisavonturen maar ook over; health, fitness en andere onderwerpen.

Veel van mijn dromen zijn voor mij werkelijkheid geworden. Zo heb ik de man van mijn dromen gevonden, woon ik in een prachtig huis dichtbij zee, heb ik de liefste ouders en een baan die bij mij past. Ik werk als International Recruiter en heb ik contact met bedrijven en kandidaten over de hele wereld.

Als persoon ben ik positief ingesteld en wil alles uit het leven halen. Het leven kan heel kort zijn en dit weet ik maar al te goed, omdat ik inmiddels al veel vriendjes en vriendinnetjes ben verloren, op zeer jonge leeftijd.

‘Live your life to the max!’ is dan ook mijn motto!

Als je een doel voor ogen hebt, ga er dan ook voor! #liveyourdreams!

Volg mij ook op instagram 🙂