Scheveningse hotspots

Hotspots Scheveningen

SuzieQ

Mijn favoriete restaurant, Suzie Q, is gevestigd aan de Scheveningse haven. Het interieur alleen al is de moeite waard om dit restaurant te bezoeken. Vanaf het buitenterras heb je een mooi uitzicht op de haven. Wist je dat Suzie Q het zusje van Milú is en dat je hier ook alle gerechtjes kunt delen? Het eten is heerlijk en de bediening is erg vriendelijk. Vanaf nu is dit ook mijn favoriete restaurant van Scheveningen.

Suzie Q, Doctor Lelykade 33-37, 2583 CL Den Haag

Whoosah Beachclub

Als je op het strand van Scheveningen bent kun je het beste naar het Zwarte Pad gaan. Hier heb je nog echt het strandgevoel en is heel hip Den Haag aanwezig. Whoosah Beachclub is een van mijn favoriete hotspots. Hier zijn ook regelmatig feestjes vanaf donderdag tot en met zondag! Helaas is deze strandtent alleen van april tot en met september geopend.

Whoosah Beachclub, Zwarte Pad 66, 2586 JM Den Haag, website

Greens in the Park, Westbroekpark

Dit uniek restaurant, Greens in the Park,  is nog maar net geopend in het Westbroekpark. Deze hotspot is gelegen op het voormalige midgetgolfterrein. Naast het restaurant ligt de biodynamische moestuin, welke wordt verzorgd door de Haagse stichting Mens en Tuin. Deze stichting zorgt ervoor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zich hier kunnen bezighouden. Het motto van Greens is dan ook ‘eerlijk en heerlijk’.

De groente die je op je bord krijgt in het restaurant komen dus rechtstreeks uit de moestuin. Je kunt in het restaurant heerlijk borrelen of als je zoete trek hebt kun je ook uit de diverse zelfgemaakte taarten kiezen.

Hier zal ik nog veel te vinden zijn, wat een heerlijke plek!

Greens in the Park, Kapelweg 18, Scheveningen, website

Beachclub Bora Bora

Een van mijn favoriete hotspots van Scheveningen. Als ik eerlijk ben komt ik niet graag aan deze kant van Scheveningen maar voor Bora Bora Beachclub maak ik een uitzondering. Het interieur is geweldig en waan je je op een tropisch oord. Het eten is heerlijk en wij nemen eigenlijk altijd de ‘big bites’, hier krijg je de lekkerste dingen van de kaart geserveerd.  De bediening is ook uiterst vriendelijk.

IMG_0020

Bora Bora Beachclub, Strandweg 29, Scheveningen, website

The Fat Mermaid

Niet ver van Bora Bora Beachclub zit The Fat Mermaid. Nog zo’n heerlijke plek waar je echt kunt genieten. Ook hier vind je weer heerlijke gerechten op de kaart zoals de Thai visburger maar ook zij hebben weer een ‘Chef’s choice plate’ , echt delicious! Ze proberen zoveel mogelijke pure producten op de kaart te zetten. Op hun terras vind je verse aubergines en andere plantjes en op deze manier laten ze ook zien dat ze bewust bezig zijn om zoveel mogelijk organic food te serveren. Ze werken ook nauw samen met Ben de Lange, het vlees wat ze gebruiken is van de Lindenhoff farm en het brood komt van Jordy’s Bakery.

The Fat Mermaid, Strandweg 19, Den Haag, website

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s