De ‘ hippe’ Binckhorst

Het nieuwe ‘hippe’ Den Haag, De Binckhorst

Wie had dit ooit kunnen denken.. de saaie Binckhorst van vroeger is nu één van de leukere plekken van Den Haag.

Bink Rooftop

Dit is voor mij wel een van de coolste plekken van Den Haag. Dit prachtige rooftop restaurant is te vinden in het BINK36 gebouw aan de Binckhorst. Er zijn 2 dakterrassen en vanaf hier heb je een waanzinnig uitzicht over Den Haag.

Je kunt diverse kleine hapjes (tapas) kiezen. Het eten is echt uitstekend en vooral de smaken die ze combineren zijn erg goed.  De keuken is een mengelmoes van Mediterraanse-  en Zuid-Amerikaanse gerechten met een vleugje Azië.

In het weekend kun je hier ook voor de lunch terecht. Houd ook vooral de feesten in de gaten want in het weekend kun je los op de dansvloer!

Bink Rooftop, Binckhorstlaan 36, M-Gebouw, 5de Etage, Den Haag

Mama Kelly

Toch knap hoe dit restaurant, ook al zitten ze ver buiten het centrum, naam heeft gemaakt in Den Haag. Je dient hier echt te reserveren want anders heb je geen tafel meer. Deze hotspot zit in de buurt van de Binckhorst en gevestigd in een Ketelhuis, onderdeel van de Caballero Fabriek.  Als je met de auto aankomt moet je eerst door een slagboom heen en denk je bijjezelf; ‘ waar ben ik nou beland!’ maar zodra je de hoek omrijdt zie je Mama Kelly al zitten, aan het water.  Het interieur is prachtig en het eten is hier ook lekker. Je krijgt niet heel veel dus houd hier wel rekening mee. Tenzij je natuurlijk voor de heerlijke gegrilde kip gaat, een echte aanrader!

Hotspot Den Haag Mama Kelly

Mama Kelly, Saturnusstraat 100, 2516 AH Den Haag

Loïc

Als francofiel ben je aan het juiste adres bij Loïc. In het creatieve Moof gebouw vind je dit fijne restaurant, een echte hotspot. De chef-kok Eric Chouard komt uit Bretagne en deze gerechten zie je dan ook terug op de kaart. De eigenaar, Loïc Le Marre, zorgt ervoor dat je echt in ‘Franse sferen’ bent.

In dit restaurant worden alleen verse producten gebruikt en smaakt het net zoals in Frankrijk.

De Binckhorst is de place to be

Loïc, Binckhorstlaan 135, 2516 BA Den Haag

Capriole Café

Capriole zit verscholen op de Binckhorst en dit restaurant is zeker de moeite waard om te bezoeken. Dit unieke restaurant ligt aan de Fokkerhaven. Als je binnenkomt ruik je de koffie al. Ze serveren hier diverse koffie, deze wordt in eigen huis gebrand. Ze vindt diverse gerechten op de kaart zoals een Angus burger, risotto en heerlijk vlees. De gerechten zijn culinair en de chef heeft goed nagedacht over de combinaties. Ook dit restaurant is een aanwinst voor de Binckhorst!

IMG_4442

Capriole café, Fokkerkade 18, Den Haag

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s