beauty, health

De kracht van rooibos

Onlangs werd ik benaderd door African Extracts Rooibos en werd er aan mij gevraagd of ik deze producten wilde testen.

Natuurlijke producten worden voor mij steeds belangrijker. In diverse producten zitten veel schadelijke stoffen zoals: parabenen, SLS en aluminium. Ik was al een tijd op zoek naar goede producten en ik was dan ook zeer verrast toen ik door African Extracts werd benaderd.

De producten werden bezorgd in een mooie verpakking. African Extracts Rooibos is één van Zuid-Afrika’s best verkopende huidverzorgings producten, sinds 2009 ook in Nederland verkrijgbaar. De producten worden in Kaapstad gefabriceerd.

Waarom African Extracts Rooibos?
Rooibosextract bevat tot 11 keer meer anti-oxidanten dan andere rooibosextracten. Door gebruik te maken van een extractiemethode die ontleend is vanuit de groene thee, is het dit bedrijf gelukt een hoge concentratie rooibos te verwerken met natuurlijke plantenextracten.

Deze unieke extractiemethode is wat African Exctracts Rooibos onderscheidt van andere huidverzorgingsproducten. Hierdoor is de huidverzorging zelfs voor de meest gevoelige huid geschikt. De producten bevatten ook zink, dat essentieel is voor de stofwisseling van de huid en voor de aanmaak van huideigen alfahydroxydezuur dat de huid glad maakt en fijne lijntjes en rimpels vervaagt.

De Rooibos plant (aspalathus linearis) maakt deel uit van de Kaapse fynbos (type Heide) en wordt gebruikt voor het produceren van een rustgevende, cafeïne-vrije thee en voor gebruik in de aanvulling in de huidverzorgingproduct industrie.

African Extracts Rooibos producten gebruiken een geavanceerde uittreksel van verse, groene rooibos geproduceerd op een verfijnde extractie methode door Rooibos Zuidafrikaanse technici, recht in het hart van de groeiende regio. Iedere batch wordt getest op kwaliteit van antioxidant niveaus door een onafhankelijk laboratorium.

African Extracts Rooibos producten zijn dermatologisch getest en is dierproefvrij.

Wil je deze producten ook eens proberen? Gebruik dan mijn korting Voyagerenstyle15%

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s